Print

Werken Fluvius in Stevennekens uitgesteld

Update 4 juli 2019

De geplande werken door Fluvius van 8 tot 12 juli in Stevennekens zijn uitgesteld. Zodra we meer info verkrijgen over de nieuwe data, zal je dit hier vernemen.

 

Nieuwsbericht 18 juni 2019

Vanaf maandag 8 juli tot en met vrijdag 12 juli wordt een gedeelte van Stevennekens afgesloten voor het doorgaand verkeer omwille van werken van Fluvius.

Eén rijrichting, met name het gedeelte tussen de Lijsterstraat en de Drijhoek, zal gedurende een tweetal weken worden afgesloten. De voertuigen die van de Drijhoek komen, hebben normale doorgang. Wie van Sint-Jozef komt, dient tijdelijk om te rijden via de Lijsterstraat en de Merelstraat.

Hieronder vind je een plannetje terug met de omleiding voor de bestuurders die vanuit Sint-Jozef komen. Ook De Lijn (bussen 431, 433 en 435) zal deze omleiding volgen. De halte aan de Drijhoek zal voor de routes richting Rijkevorsel-centrum tijdelijk niet bediend worden. Er wordt wel een tijdelijke bushalte voorzien vooraan in de Merelstraat. Richting Sint-Jozef volgen de bussen de normale reisweg.