Print

Website en logo voor vaccinatiecampagne eerstelijnszone Kempenland

Nieuwsbericht 4 februari 2021

Vanaf vandaag kunnen inwoners van de tien gemeenten uit de eerstelijnszone Kempenland informatie over de twee vaccinatiedorpen nalezen op elzkempenland.be. De website zal continue voorzien worden van de laatste informatie alsook van een veelgestelde vragenlijst.

Samen met de communicatiecollega’s van de tien besturen werken we aan een gemeenschappelijke communicatie. Zo krijgen alle inwoners binnen de zone dezelfde informatie’, vertelt Kris Bayens, voorzitter van Eerstelijnszone Kempenland. ‘Daarvoor werkten we samen een logo uit. Dit zal gebruikt worden door alle partijen die meewerken aan de vaccinatiecentra. Op die manier willen we de informatie over de vaccinatiecentra in Weelde en Turnhout duidelijk en helder brengen.’

Gemeenschappelijke vaccinatiecampagne

De lancering van een logo, website en veelgestelde vragenlijst is een eerste stap in de gemeenschappelijke communicatie van de tien besturen. De gemeenschappelijke stijl zal ook opduiken in de communicatiekanalen van die besturen, apothekers, thuisverplegers, artsen, ... Telkens met de bedoeling inwoners toe te leiden naar dezelfde informatie.

Callcenter vanaf midden februari

Een callcenter wordt midden februari geactiveerd. Hier kunnen inwoners terecht met hun lokale vragen over o.a. het inplannen en herplannen van afspraken, mobiliteit, thuisvaccinatie. Eerstelijnszone Kempenland zoekt nog call agents om dit call center te bemannen. Solliciteren kan tot en met 7 februari 2021. Meer info vind je op de vacaturepagina www.rijkevorsel.be/vacature.

 

De 10 besturen die tot Eerstelijnszone Kempenland behoren zijn: Baarle-Hertog, Hoogstraten, Rijkevorsel, Merksplas, Beerse, Vosselaar, Ravels, Arendonk, Oud-Turnhout en Turnhout