Print

Wandelingen Bewegen Op Verwijzing

Nieuwsbericht 30 april 2021

Van 1 tot 31 mei 2021 organiseren Bewegen Op Verwijzing en het lokaal bestuur een wandelproject in Rijkevorsel. Hiervoor werken we samen met enkele studenten van Thomas More Turnhout

Bewegen op verwijzing

Bewegen Op Verwijzing helpt mensen met een gezondheidsrisico op weg naar een actiever en gezonder leven door middel van een beweegplan op maat met professionele coaching. Met het wandelproject proberen we de drempel te verlagen om Bewegen Op Verwijzing meer toegankelijker te maken. Onze BOV-coach Beate Hofkens staat open voor iedereen die een extra duwtje in de rug nodig heeft.

Wandelingen op maat van groot en klein

Het wandelboekje kun je ophalen bij het gemeentehuis, de bibliotheek, apotheek, huisarts, BOV-coach of kun je downloaden op www.rijkevorsel.be/bewegenopverwijzing.

In het boekje staan verschillende wandelingen beschreven met extra doe-opdrachten en beweegmomenten voor groot en klein. Je kunt kiezen uit een wandeling van 3, 5, 7 of 10 km. Tijdens het wandelen kom je op mooie plaatsen in Rijkevorsel.

Waar starten de wandelingen?

  • Eén van de wandelingen start aan het wandelknooppunt 16 op de kruising van het Prinsenpad en het Printheesterpad, de trage weg die uitkomt op Oude Braak.
  • Een andere wandeling begint aan wandelknooppunt 10 op het kruispunt van de Potbergstraat en de Merelstraat.

De wandelingen kunnen enkel gedaan worden met het wandelboekje.

Heb jij ook nood aan beweging?

Wandelen is een gezonde activiteit die je alleen, met vrienden of met het gezin kunt doen en waarbij je je fitter gaat voelen doorheen de dag. Voel je dat je gezondheid beter is na deze wandelingen? En heb je nood aan meer? Neem dan zeker contact op met onze BOV-coach Beate Hofkens.

Meer info vind je op www.rijkevorsel.be/bewegenopverwijzing.