Print

Vind jouw speelkameraad tijdens de zomervakantie!

Nieuwsbericht 22 juni 2022

In de 2310 die deze week bedeeld wordt bij de inwoners van Rijkevorsel vind je in het midden de affiche 'Bel hier aan voor een speelkameraad' terug. Met deze affiche kunnen kinderen kenbaar maken dat ze graag buiten spelen en dat speelkameraden steeds mogen aanbellen voor een portie speelplezier.

Elke dag is buitenspeeldag

Al sinds jaar en dag neemt het lokaal bestuur Rijkevorsel op de eerste woensdag na de paasvakantie deel aan de jaarlijkse Buitenspeeldag. Nog beter zelfs: in september organiseerden we een Buitenspeeldag 2.0 waarbij we gingen spelen in de Rijkevorselse woonzorgcentra Prinsenhof en Den Brem. Dit gaf veel speelplezier voor jong en oud!

Maar... elke dag is buitenspeeldag!

Onze gemeente beschikt over tal van speelpleintjes of andere speelplekken waar er volop kan worden buitengespeeld. Om kenbaar te maken dat jij ook graag buitenspeelt, hebben we in het midden van de 2310 (editie juli-augustus) de affiche 'Bel hier aan voor een speelkameraad' toegevoegd.

Schrijf bovenaan de affiche je naam, maak een leuke tekening in het voorziene kader en hang ze voor je raam. Zo weten alle speelkameraden dat ze bij jou mogen aanbellen voor een portie speelplezier!

 

Hieronder vind je een voorbeeld van een ingevulde affiche:

Klik op de afbeelding om deze in groter formaat te bekijken.