Print

Twee toffe activiteiten in de krokusvakantie

Nieuwsbericht 12 februari 2021

Op zoek naar een leuke activiteit in de krokusvakantie? Het lokaal bestuur organiseert twee activiteiten die je met jouw bubbel kan beleven. De Warme Williamwandeling is een hartverwarmende wandeling langs enkele 'warme' plaatsen in deze 'koude' tijden. Wil je het graag iets spannender? Doe dan mee met het Moordspel 2310!

Warme Williamwandeling

Ken jij Warme William al? Warme William is de grote, blauwe beer die luistert naar jou. Iedereen kan een Warme William zijn. Luisteren kun je leren.

Heb je zin om met hem op stap te gaan in de krokusvakantie? Volg dan de Warme Williamweg (5 km). Onderweg kom je opdrachten en letters tegen. Ontdek jij de geheime boodschap van Warme William, dan maak je kans op een supertof kinderfeestje bij de zorgboerderij Zinvol Buiten. Een wandeling met een goed gevoel!

De routebeschrijving en het wedstrijdformulier kun je downloaden op www.rijkevorsel.be/warmewilliam of haal deze formulieren op aan de onthaalbalie in het gemeentehuis in de Molenstraat of bij de Leo Pleysierbibliotheek op de Hoogstraatsesteenweg.

Veel succes en hop met die beentjes!

Moordspel 2310

Er is een moord gepleegd in sporthal De Valk! De politie van Rijkevorsel is volop op zoek naar de dader, het moordwapen en de moordlocatie, maar ook jullie hulp kunnen we zeker gebruiken om deze moordzaak op te lossen.

Vanaf maandag 15 tot en met vrijdag 19 februari verschijnen er dagelijks tips via het Facebookevenement ‘Moordspel 2310’ en op de pagina www.rijkevorsel.be/moordspel2310. Elke dag verschijnt er een filmpje over een locatie waar aanwijzingen zijn gevonden. Ga naar deze locatie en ontcijfer de tips zodat je uiteindelijk te weten komt wie de moord heeft gepleegd, met welk wapen en op welke locatie. 

Je kunt elke dag even langs de vindplaatsen passeren (duurt ongeveer een uurtje), maar je kunt evengoed alle locaties afgaan tijdens het weekend. Tot en met maandag 22 februari kun je jouw bevindingen over de dader, het moordwapen en de locatie van de moord doorgeven.

Ben jij een echte speurneus? Doe mee en wie weet val jij in de prijzen!

Alle info vind je op www.rijkevorsel.be/moordspel2310.