Print

Succesvolle verkoop van bouwgronden in de verkaveling Koekhoven te Rijkevorsel

Onlangs is IOK in samenwerking met de gemeente Rijkevorsel van start gegaan met de verkoop van de verkaveling Koekhoven 6. Deze nieuwe woonbuurt vormt het sluitstuk van het woonproject Koekhoven en is gelegen tussen de eerder gerealiseerde fases aan de Kleine Markweg, Waterdelt en Dijkbeemd. De toegang tot deze verkaveling gebeurt via de nieuw aangelegde straat Bieshoven en via bestaande voetgangers- en fietsersverbindingen. Ideaal voor jonge gezinnen of mensen die willen bouwen in een aangename en rustige buurt.

De verkaveling bestaat uit geschakelde eengezinswoningen op bouwgronden variërend tussen de 265m² en 642m² die worden aangeboden met een korting van minstens 20% op de vrije marktwaarde. De kopers hebben bovendien flexibele bouwmogelijkheden aangezien de woning kan uitgebreid worden in functie van de noden en behoeften. Zo kunnen de kopers de financieringskost in de beginsituatie beperken en  kan men groeien op maat van het budget.

De toewijzing van de bouwgronden was een groot succes. 15 van de 19 bouwgronden werden verkocht waardoor een verkoop van bijna 80 % werd gerealiseerd.

Verkoop 4 resterende kavels

Voor de verkoop van de overige 4 kavels organiseert IOK midden juni opnieuw een toewijzing. Kandidaat-kopers kunnen zich hiervoor vanaf 18 april bij IOK komen inschrijven.