Print

Subsidieoproep voor verenigingen

Nieuwsbericht 23 maart 2021

Het lokaal bestuur Rijkevorsel, Be Planet en Elia bundelen de krachten om innovatieve projecten te steunen die leiden tot een duurzamere gemeente. Ben je lid van een vereniging die bouwt aan een duurzame en solidaire toekomst in Rijkevorsel? Dan is deze projectoproep iets voor jou!

Bouw samen aan een duurzame toekomst in Rijkevorsel

We zijn op zoek naar projecten, gedragen door burgers en verenigingen, die ervoor zorgen dat het aangenaam leven is in Rijkevorsel. Denk aan collectieve tuintjes, projecten die voedselverspilling tegengaan, zachte mobiliteit stimuleren of de afvalberg verkleinen. Alles wat onder de noemer ‘duurzame ontwikkeling’ valt, komt in aanmerking.

Interesse? Alle info vind je in de projectoproep 'Steun aan duurzame burgerinitiatieven in Rijkevorsel'. Lees zeker ook het het reglement na.

Stel je kandidaat met jouw vereniging

Indien je denkt aan de voorwaarden te voldoen, aarzel dan niet langer en vul het kandidaatsdossier in. Je hebt tot maandag 17 mei, 12.00 uur om je kandidatuur in te dienen. De laureaten worden in de loop van de maand juni op de hoogte gebracht.

Contacteer ons gerust voor verdere vragen via duurzaamheid@rijkevorsel.be.