Print

Sluitingsdagen mei 2021 lokaal bestuur

Nieuwsbericht 26 april 2021

Hieronder vind je een overzicht van de sluitingsdagen van de diensten van het lokaal bestuur tijdens de maand mei.

Dag van de Arbeid
  • Op zaterdag 1 mei is het Dag van de Arbeid. Op deze dag zijn het recyclagepark en de Leo Pleysierbibliotheek gesloten.
O.L.H. Hemelvaart
  • Alle diensten van het lokaal bestuur - administratieve diensten, Leo Pleysierbibliotheek, de Kinderclub en het recyclagepark - sluiten de deuren op donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei 2021 naar aanleiding van O.L.H. Hemelvaart.
  • Het recyclagepark zal aansluitend ook gesloten zijn op zaterdag 15 mei 2021.
Pinkstermaandag
  • Alle diensten van het lokaal bestuur - administratieve diensten, Leo Pleysierbibliotheek, de Kinderclub en het recyclagepark - zijn gesloten op maandag 24 mei 2021 naar aanleiding van Pinkstermaandag.

 

Een afspraak maken

De administratieve diensten van het lokaal bestuur werken op afspraak. Wens je een afspraak te maken met de administratieve diensten? Surf dan naar www.rijkevorsel.be/afspraak

Heel wat producten kun je overigens volledig online aanvragen via het e-loket. Denk maar aan attesten en akten, aangifte adreswijziging, uittreksel strafregister, ... Voor deze producten is het niet nodig om een afspraak in het gemeentehuis te maken. Meer info: www.rijkevorsel.be/eloket.