Print

Registreer je via sms voor een plaats op de feestbus

Nieuwsbericht 4 december 2018

Het lokaal bestuur van Rijkevorsel en De Lijn zorgen ervoor dat fuifnummers veilig van en naar hun feestbestemming worden gebracht tijdens oud en nieuw. Ook als inwoner van Rijkevorsel kun je gratis bus en/of tram nemen:

  • op oudejaarsavond 31 december 2018 vanaf 18.00 uur
  • en op nieuwjaarsdag 1 januari 2019 tot middernacht

Naast een groot aantal bestaande bus- en tramlijnen zet De Lijn tijdens de oudejaarsnacht ook een aantal extra feestbussen in. Deze rijden naar locaties die anders niet of moeilijk te bereiken zijn met het openbaar vervoer.

Een plaats op de feestbus? Registreer jezelf via sms!

Net zoals vorig jaar hoef je niet meer langs het gemeentehuis te komen: het papieren ticket is vervangen door een Oudjaar SMS-ticket. Deze kun je verkrijgen door:

  • jouw gsm-nummer te registreren via deze link. Na de registratie ontvang je een e-mail om je ticket te activeren. Je kunt tot maximum vier gezinsleden registreren onder één gsm-nummer. Belangrijk is wel dat iedereen alle verplaatsingen samen zal maken, elke reiziger dient immers steeds over een geldig vervoerbewijs te beschikken.
  • je ticket te activeren door tussen 31 december 2018 vanaf 18.00 uur en 1 januari 2019 tot 23.59 uur een sms ‘EVENT’ naar 4884 te sturen. Een sms kost je € 0,15 voor de providerkost.

Indien je je niet wil registreren, kun je nog steeds terecht in de Lijnwinkels of bij de chauffeur om je Oudejaarsnachtbiljet aan te kopen aan de prijs van € 4 of koop je een Oudjaar SMS ticket via EVENT naar 4884 aan de prijs van € 4 (+ € 0,15 providerkost).

Op oudejaarsavond zelf nog vragen over jouw rit? Dan kan je tot 4 uur ’s nachts De Lijn contacteren via FacebookTwitter of Instagram.We wensen je alvast een bruisende feestnacht en een gelukkig 2019!

Meer info

www.delijn.be/oudjaar

070 220 200 (De Lijn info)