Print

Openingsfeest nieuwe bib in het centrum en Kinderclub Sint-Jozef

Op zaterdag 26 mei is iedereen welkom op de feestelijke opening van het nieuwe gebouw waar de bibliotheek, de sector vrije tijd en consultatiebureau Kind & Gezin een nieuw onderkomen krijgen. De Kinderclub van Sint-Jozef en De Schakel nodigen iedereen op zaterdag 9 juni uit om hun nieuwe gebouw aan de Pioenstraat feestelijk in te huldigen.

Nieuw gebouw voor bib, vrije tijd en Kind & Gezin

Op zaterdag 26 mei 2018 is iedereen welkom op het openingsfeest van de nieuwe bibliotheek! In het gloednieuwe gebouw aan de Hoogstraatsesteenweg zullen naast de bib ook de gemeentelijke vrijetijdsdiensten en het consultatiebureau Kind & Gezin een nieuw onderkomen krijgen. We zetten deze dag onze deuren open om jou te verrassen, te verwennen en te vermaken. Wat je allemaal kan beleven in onze spiksplinternieuwe gebouwen houden we nog even geheim. Via de facebookpagina’s van de gemeente zullen we jouw nieuwsgierigheid verder prikkelen… En je zo verleiden om mee te komen feesten!

Voor we de nieuwe bibliotheek kunnen openen, moeten er ruim 20 000 boeken verhuisd worden en een nieuw plekje krijgen. Daarom zal de bibliotheek gesloten zijn van 4 tot en met 25 mei. Voor een laatste nostalgisch bezoekje kun je dus nog tot en met donderdag 3 mei terecht in de Molenstraat.

Kinderclub Sint-Jozef

Aan de Pioenstraat is een splinternieuw gebouw opgetrokken voor de buitenschoolse kinderopvang in Sint-Jozef. Vanaf woensdag 2 mei 2018 zullen de kinderen op de nieuwe locatie opgevangen worden. Ook De Schakel vzw verhuist van de Meir naar het gebouw in de Pioenstraat.

Op zaterdag 9 juni 2018 is iedereen welkom op het officiële openingsfeest. Je krijgt dan de mogelijkheid om de nieuwe Kinderclub te ontdekken. Een hapje en een drankje mogen hierbij uiteraard niet ontbreken!