Print

Ontdek de toekomstplannen voor het kerkgebouw van Sint-Jozef!

Nieuwsbericht 3 juni 2019

Een gedreven groep inwoners heeft het voorbije jaar gewerkt aan het toekomstverhaal voor de kerk van Sint-Jozef. Kom alles hierover ontdekken op 23 juni van 14.00 tot 17.00 uur tijdens het toonmoment in de Sint-Jozefkerk. Naast de info over alle plannen kun je er ook terecht voor een gratis receptie, muzikale omkadering en kinderanimatie.

Een bredere functie voor de Sint-Jozefkerk

Gedurende enkele werksessies ging een gedreven groep inwoners aan de slag rond de Kerk van Sint-Jozef. Samen werkten ze aan een toekomstverhaal voor het gebouw. Een groep vertegenwoordigers van de parochiekern, pastorale eenheid, het lokaal bestuur en het bisdom ging hiermee verder aan de slag. Vandaag staan we dan ook aan de start van een testfase om de kerk een bredere, gemeenschapsvormende functie te geven.

Toonmoment op 23 juni

Ben je benieuwd naar de plannen? Kom dan zeker langs voor een informatieve én ontspannende namiddag op 23 juni tussen 14.00 en 17.00 uur en leer je kerk op een andere manier kennen. Zelf zin om activiteiten in het kerkgebouw te organiseren? Breng je idee mee en toets het meteen af bij de verantwoordelijken!

Op deze dag kun je kennismaken met het gelopen traject en het toekomstplan. Daarnaast zijn er ook leuke kinderactiviteiten voorzien, is er muzikale omkadering en een gratis receptie (hapje en een drankje). Kortom, het aangename wordt aan het nuttige gekoppeld!

Meer info

Davy Sterkens
davy.sterkens@innovatiesteunpunt.be
016 28 61 39
www.kerkalsdorpsknooppunt.be