Print

Hulpverleningszone Taxandria werft aan!

De Hulpverleningszone Taxandria is op korte termijn op zoek naar 24 vrijwilligers brandweermannen/vrouwen, te verdelen over de posten Rijkevorsel, Hoogstraten, Meerle, Ravels en Turnhout. 

Doel

Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg om een goede operationele werking van de zone te verzekeren. Je past het veiligheidsbeleid concreet toe om de hulpverleningswerkzaamheden op een zo veilig mogelijke manier uit te voeren.

Solliciteren

Schriftelijk solliciteren kan door een gesloten envelop met vermelding ‘selectieprocedure brandweerman/-vrouw vrijwilliger”:

  • te zenden aan: Voorzitter zoneraad Kristof Hendrickx, Noord-Brabantlaan 68 - 2300 Turnhout
  • tegen afgiftebewijs tijdens de kantooruren te bezorgen bij de dienst Personeel van de HVZ Taxandria, Noord-Brabantlaan 68 - 2300 Turnhout

Zorg er voor dat al de nodige documenten zijn toegevoegd.

Meer info

Uitgebreide info met betrekking tot de functie, de voorwaarden, het aanbod en de selectieprocedure vind je op www.hvztaxandria.be.
Heb je vragen? Neem dan contact op met de personeelsdienst van HVZ Taxandria via 014 47 09 21 of personeel@hvztaxandria.be

In het najaar volgt er nog een infodag voor geïnteresseerden. Meer info hierover vind je binnenkort op deze pagina.

Hulpverleningszone Taxandria

Hulpverleningszone Taxandria is één van de vijf Antwerpse hulpverleningszones en één van de 34 hulpverleningszones in België. De zone bestaat uit de gemeenten Arendonk, Baarle-Hertog, Beerse, Hoogstraten, Kasterlee, Lille, Merksplas, Oud Turnhout, Ravels, Rijkevorsel, Turnhout en Vosselaar. In onze zone zijn een 60-tal operationele beroepspersoneelsleden en 350 operationele vrijwilligers actief. Zij opereren vanuit elf lokale brandweerposten.

Meer informatie op de website www.hvztaxandria.be