Print

Fotozoektochten zomer 2020

Nieuwsbericht 2 juli 2020

In juli en augustus organiseert het lokaal bestuur twee fotozoektochten langs de trage wegen en de Rijkevorselse speelpleintjes. Ben je nog op zoek naar een activiteit samen met de (klein)kinderen, dan zijn deze fotozoektochten zeker een aanrader. 

Fotozoektocht langs trage wegen

Trage wegen zijn paden of wegen die vooral gebruikt worden door wandelaars, fietsers en schoolgaande kinderen. Het zijn veelal veilige verbindingen die een alternatieve en verkeersveilige route bieden. Wat is er leuker dan een fietstocht op zondag, een ommetje met de hond, ... weg van het drukke verkeer.

In juli en augustus organiseert Toerisme Rijkevorsel een fotozoektocht langs de trage wegen in het centrum en in Sint-Jozef Rijkevorsel. De verschillende wijkpaadjes kregen er de voorbije jaren een nieuwe en speelse benaming, verwijzend naar oude spelletjes, rijmpjes en liedjes, zoals bijvoorbeeld 1-2-3-pianopad of Hoedje-van-papierpad, ...
Ben je nog op zoek naar een activiteit, dan is deze fotozoektocht zeker een aanrader. De zoektochten zijn ongeveer acht kilometer lang.

Haal jouw gratis deelnameformulier op tussen 1 juli en 31 augustus bij de onthaalbalie van de Leo Pleysierbibliotheek of het gemeentehuis. Wil je ook kans maken op één van onze prijzen ? Breng dan voor 15 september het formulier binnen bij de Leo Pleysierbibliotheek.

Meer info

03 340 00 53 (00)
toerisme@rijkevorsel.be
www.rijkevorsel.be/fotozoektochtTW

Fotozoektocht Rijkevorselse speelpleintjes

Onze speelhelden Aapje Rijk en Kikje Vors nemen de Rijkevorselse kinderen ook deze zomer weer mee op een speelavontuur langsheen de speelpleintjes. Aan de hand van een fotozoektocht ondek je alle speelterreinen en krijg je de nodige speeltips mee. We zijn benieuwd of jullie alle opdrachten tot een goed einde kunnen brengen!

Je kunt het boekje onderaan deze pagina downloaden of ophalen bij de onthaalbalie in de bib of in het gemeentehuis. Wil je ook kans maken op één van onze fantastische prijzen? Breng dan voor 1 oktober jouw ingevulde boekje binnen in de brievenbus van de bibliotheek!

Wil je ook kans maken op één van onze fantastische prijzen? Breng dan voor 1 oktober jouw ingevulde boekje binnen bij de jeugddienst, de bib of het onthaal van het gemeentehuis.

Meer info