Print

Digitale jobbeurs van 28 juni tot 2 juli

Nieuwsbericht 27 mei 2021

Noorderkempen Werkt en VDAB maken er werk van

Uitzonderlijke tijden creëren uitzonderlijke kansen. Noorderkempen Werkt en de VDAB slaan dan ook de handen in elkaar en organiseren van 28 juni tot en met 2 juli 2021 opnieuw een digitale jobbeurs. Heel wat standhouders staan voor je klaar om online op al jouw vragen te antwoorden.

Je brengt een virtueel bezoek aan de standen, snuistert in het aanbod aan vacatures van lokale bedrijven, bekijkt er filmpjes en brochures, kortom teveel om op te noemen. Daarnaast kun je er jouw cv opladen of er eentje aanmaken en meteen een afspraak inplannen voor een online chatsessie op woensdag 30 juni met een rekruteerder van één van de deelnemende bedrijven. En dit allemaal vanuit je eigen zetel, op een moment dat voor jou past.

Ben je benieuwd naar meer? Kijk dan op www.jobbeursnoorderkempenwerkt.be en maak een bezoekersaccount aan.

Heb je vragen of had je graag begeleiding bij jouw digitale bezoek of de opmaak van jouw cv, neem dan zeker contact op via onthaalSD@rijkevorsel.be of bel naar 03 340 39 65.

Ook bedrijven doen mee

Plan jij met jouw bedrijf binnenkort aanwervingen? Dan ben je van harte welkom op onze jobbeurs!

Als deelnemend bedrijf kun je op je stand je bedrijf voorstellen, vacatures bekendmaken en eventueel sollicitaties afnemen op bepaalde momenten in de chatroom of op afspraak via video call. Misschien is dit voor jou de eerste keer maar het is beslist een aanrader. Dit is immers hét moment om goede werkkrachten aan te trekken. Aan de slag gaan in eigen streek is vandaag voor velen aantrekkelijk.

Een standplaats is gratis. De lokale besturen van Noorderkempen Werkt, waaronder Rijkevorsel, nemen de kosten op zich om de ondernemingen in deze moeilijke tijden te ondersteunen. 

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt. Dit kan via jan.verlinden@hoogstraten.be. Hier kun je ook terecht met al jouw vragen.