Print

De cultuurraad van Rijkevorsel is op zoek naar cultuurliefhebbers

Nieuwsbericht 20 maart 2019

Sta jij op en ga jij slapen met muziek? Is jouw living een verzamelplaats van boeken en kun je niet slapen zonder avondliteratuur? Heb jij grote culturele dromen voor Rijkevorsel? Of bezit je als inwoner van Rijkevorsel vanuit je werkervaring en/of je inzet in de kunst en culturele sector een bepaalde deskundigheid? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wie of wat is de cultuurraad?

De cultuurraad is een orgaan dat het lokaal bestuur advies geeft bij de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk cultuurbeleid. Hierbij wordt het begrip cultuur zeer ruim genomen: van taal en bibliotheekbeleid, over cultuurbewaring en cultuurverspreiding tot vormingsbeleid, wetenschapsbeleid en vrijetijdsbesteding en toerisme. Daarnaast heeft de cultuurraad de opdracht om het plaatselijke culturele werk te stimuleren door het tot stand brengen van overleg tussen enerzijds de culturele verenigingen en anderzijds belangstellende inwoners.

Interesse? Laat het ons weten!

Heb je zin om je steentje bij te dragen? Stuur dan even een mailtje naar de cultuurdienst via cultuur@rijkevorsel.be met daarin jouw motivatie.