Print

Digidak

Wat is Digidak?

In Digidak kun je gratis gebruik maken van de computers en het internet. Een begeleider staat altijd klaar om je verder te helpen met al je computervragen. Loop zeker eens binnen om kennis te maken.
In Digidak worden ook cursussen ingericht. De begeleider kan je hier alles over vertellen.

Wat je allemaal kunt leren in Digidak?

Kennismaken met de muis en het toetsenbord – je computer aan- en uitzetten – documenten ordenen in mappen – afbeeldingen vergroten en verkleinen – op een eenvoudige manier foto’s bewerken – je elektronische identiteitskaart gebruiken – netlog of facebook leren kennen en er een profiel aanmaken – informatie vinden op de website van je eigen gemeente – mailtjes versturen met en zonder bijlagen – chatten – muziek op je mp3-speler zetten – alles over brieven maken en deze in een mooie lay-out gieten – presentaties maken – je vakantiefoto’s op een dvd branden – een blog aanmaken – informatie opzoeken op het internet – printen en scannen – een routeplanner gebruiken – oude vrienden terugvinden via netwerksites – je belastingen via het internet invullen – leuke wenskaarten maken – online kaartjes versturen naar al je vrienden – je inschrijven op nieuwsbrieven – leren typen – … en nog veel meer

Initiaties

Digidak organiseert initiaties, zoals onder andere computerwegwijs, internet, e-mail en chat, Word, tablet, maar ook andere.

Elke initiatie bestaat uit 3 lessen van ongeveer 3 uur. Deze lessen zijn gratis. Er wordt wel een waarborg van € 5 gevraagd die je in de laatste les terug krijgt. Naast onderwerpen van 3 x 3 uur worden er ook sessies van 1 x 3 uur georganiseerd.
Inschrijven voor de initiaties is verplicht. De plaatsen zijn beperkt. Daarom kun je je best vooraf opgeven voor de wachtlijst. Dit kan tijdens de vrije inloop in één van onze locaties.

Meer informatie kun je ook verkrijgen tijdens de vrije inloop.

Vrije inloop

Zoals de naam het zegt, kun je gewoon binnenlopen tijdens deze momenten en gratis gebruik maken van de computers, van een printer-scanner, van internet, … en dit allemaal onder begeleiding.

Waar in Rijkevorsel?

Digidak Centrum
Het Klooster
Molenstraat 5 - 2310 Rijkevorsel

Vrije inloop op donderdag van 9 tot 12 uur

Digidak Sint-Jozef
Bibliotheek Aster Berkhof Sint-Jozef
Kerkdreef 61 - 2310 Rijkevorsel

Vrije inloop op maandag van 10 tot 12 uur

Meer info

014 41 82 18

info@digidak.be

www.digidak.be