Print

Kinderopvang

Ferm kinderopvang - dienst onthaalouders

Ferm biedt kwaliteitsvolle kinderopvang bij onthaalouders (gezins- en groepsopvang) in Rijkevorsel, en dit vooral gericht op baby's en peuters.

 

Kinderdagverblijf 't Bijenkorfje

Kinderdagverblijf 't Bijenkorfje biedt al meer dan 10 jaar een kwalitatieve opvang aan voor maximum 25 kindjes van 0 tot 3 jaar. Dit in een bewust huiselijke sfeer waarbij ze zorgen voor een veilige en uitdagende omgeving waar de kindjes zich op hun eigen tempo ten volle kunnen uitleven en ontwikkelen. SAMEN lachen, spelen, ontdekken, vertellen, bijleren, zingen, dansen, voorlezen en vooral ook zich goed voelen vinden ze heel belangrijk! 

 

Kinderdagverblijf Klein Duimpje

Een tweede thuis voor je kleintje nodig, als u opvang zoekt? Bij Klein Duimpje bent u daarvoor aan het juiste adres. Daarom vinden ze het belangrijk om met u, als ouder, een gepaste opvang te creëren op maat van uw kindje. Hun opvang biedt plaats aan 18 kindjes, steeds onder toeziend oog van gediplomeerde verzorgsters. Ze werken met het IKT-systeem, dus u betaald volgens inkomen. Nieuwsgierig? Ga zeker eens kennis maken! 

 

Kinderdagverblijf Pagaderke

Zelfstandige groepsopvang van 29 plaatsen, gelegen in een rustige omgeving vlak bij centrum Rijkevorsel. Vlot bereikbaar. Ze werken met het IKT-systeem, dus je betaalt volgens jouw inkomen. Nieuwsgierig? Ga zeker eens kennis maken!