Print

Intrede Sinterklaas in Rijkevorsel

Zaterdag 25 november 2023

Vanuit Spanje bereikte ons het heuglijke nieuws dat Sinterklaas ook dit jaar zal aankomen in Rijkevorsel. Hoe hij en zijn helpers arriveren is nog een verrassing. 

Op zaterdag 25 november nodigen we alle kinderen uit in het gemeenschapscentrum van Sint-Jozef om liedjes te zingen en hun tekeningen af te geven aan de Sint en zijn knotsgekke Zwarte Pieten.

Vanaf 10.00 uur zijn de kinderen welkom in het Gemeenschapscentrum om samen met ons de troon van de Sint te versieren, pietenhoeden te maken, ...

Rond 11.00 uur juichen we dan samen de aankomst van de heilige man en zijn knotsgekke zwarte pieten toe in het centrum van Sint-Jozef.

Na aankomst van de Sint trekken we in stoet terug naar het Gemeenschapscentrum om samen liedjes te zingen. En kan iedereen zijn of haar tekening afgeven aan de Sint en zijn helpers. Sinterklaas heeft ons beloofd dat hij voor ieder kind een klein cadeautje zal meebrengen.

De intrede is een organisatie van de jeugddienst samen met Toerisme Rijkevorsel en voetbalvereniging Casuals Rijkevorsel. Vooraf inschrijven voor dit feest is niet nodig.

Meer info