Print

Intocht Sinterklaas in Rijkevorsel

Zaterdag 26 november 2022

Vanuit Spanje bereikte ons het heuglijke nieuws dat Sinterklaas ook dit jaar met zijn stoomboot zal aanmeren in Rijkevorsel. 

Op zaterdag 26 november nodigen we alle kinderen uit in het Gemeenschapscentrum van Sint-Jozef om liedjes te zingen en hun tekeningen af te geven aan de Sint en zijn knotsgekke Zwarte Pieten.

Vanaf 9.30 uur zijn de kinderen welkom in het Gemeenschapscentrum om samen met ons de troon van de Sint te versieren, pietenhoeden te maken, ... Rond 10.30 uur gaan we dan samen richting de vaart om de heilige man en zijn helpers toe te juichen.

Rond 10.30 uur verwachten we de Sint en zijn pieten in de Kinderclub en kunnen we samen liedjes zingen. Sinterklaas heeft ons beloofd dat hij voor ieder kind een klein cadeautje zal meebrengen.

Na aankomst van de Sint trekken we in stoet terug naar het Gemeenschapscentrum om samen liedjes te zingen. Sinterklaas heeft ons beloofd dat hij voor ieder kind een klein cadeautje zal meebrengen.

De intocht is een organisatie van de jeugddienst samen met Toerisme Rijkevorsel en voetbalvereniging FC Sint-Jozef SK. Vooraf inschrijven voor dit feest is niet nodig.

Meer info