Print

Acties en groepsaankopen

 

 Groepsaankoop ramen

In een niet-geïsoleerde woning verdwijnt 15 % van de warmte door ramen. Door te investeren in hoogrendementsglas en energiezuinige ramen maak je je woning comfortabeler én bespaar je op je energiefactuur. Een win-win. Om je een extra duwtje in de rug te geven, organiseert het lokaal bestuur in samenwerking met IOK dit najaar een groepsaankoop. Zowel geïnteresseerden met een bestaande woning als nieuwbouw kunnen deelnemen aan de actie.

Meer info en inschrijven via www.iok.be/ramen

 Behaag onze Kempen

Elk najaar organiseert de gemeente samen met IOK en enkele natuurverenigingen Behaag onze Kempen. De gemeente wil je graag informeren over inheemse en streekeigen planten en biedt ook heel wat soorten te koop aan. Bestellen is elk jaar mogelijk in de maanden september en oktober. Je kan je bestelling eind november afhalen.

 

 

 De Vlaamse energielening

Via de gemeente kun je voor energiebesparende maatregelen een Vlaamse energielening aangaan als je aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Je kunt tot € 15 000 renteloos lenen (JKP 0 %) met een termijn voor terugbetaling van maximaal tien jaar. Alle informatie vind je via www.iok.be/energielening.