Yoga tussen de boerderijdieren (volwassenen)

Heb je nood aan ontspanning, je hoofd even helemaal leeg maken? Ben je graag buiten, tussen de dieren? In juli en augustus kan je op Zinvol Buiten yoga volgen. Deze 3-delige lessenreeksen zijn de perfecte kans om Yoga te volgen, zonder je te moeten inschrijven voor een langere reeks. De lessen zullen plaatsvinden in de wei, tussen de paarden, pony’s en de ezels (zij lopen niet los) en ...

Waar
Zinvol Buiten
Bolk 21, 2310 Rijkevorsel
Wanneer
Dit evenement is voorbij
Organisatie
Prijs
€ 40,0 Basistarief: 40,00 €
Reservatie
telefoon: 0486404082

Heb je nood aan ontspanning, je hoofd even helemaal leeg maken? Ben je graag buiten, tussen de dieren? In juli en augustus kan je op Zinvol Buiten yoga volgen. Deze 3-delige lessenreeksen zijn de perfecte kans om Yoga te volgen, zonder je te moeten inschrijven voor een langere reeks. De lessen zullen plaatsvinden in de wei, tussen de paarden, pony’s en de ezels (zij lopen niet los) en eventueel de geitjes. Naast het beoefenen van yoga, bieden ook het buiten zijn in de natuur, de aanwezigheid van de dieren, de geluiden op het platteland enz. een grote meerwaarde zodat het een totaalbeleving wordt.

Wat?
In yoga ligt de focus op de verbinding tussen ons lichaam en onze geest. Yoga leert je om je geest tot rust te brengen en het bevordert de gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.
Met yoga leer je in het ‘ hier en nu’ aanwezig te zijn. Je komt beter in balans, in verbinding met jezelf, met je omgeving en met je wezen. Je wordt je meer bewust van je lichaam en je geest en hun wisselwerking. Op lichamelijk vlak zorgt yogabeoefening voor meer kracht, uithoudingsvermogen en souplesse, zonder het lichaam te zwaar te belasten. Spanningen en energieblokkades kunnen op een natuurlijke manier aangepakt worden. Mentaal en emotioneel komt er meer energie en ruimte vrij. Je kunt je beter focussen en concentreren, je lichaam en geest worden flexibeler.
De yogalessen zijn voor iedereen geschikt , ongeacht de leeftijd of fysieke mogelijkheden/beperkingen. De bewegingen en houdingen kunnen aangepast worden aan de persoonlijke noden van ieder lichaam, zodat iedereen er voordeel uit kan halen.

Door wie?
Hild Jacobs van Heppie Zen heeft reeds jarenlang ervaring als yogadocente. Naast yoga voor volwassenen, heeft Hild veel ervaring met yoga voor kinderen en jongeren. Meer informatie over Hild: www.heppiezen.be

Waar?
Op Zinvol Buiten houden we van “zinvol buiten zijn”, van de natuur, de gezonde buitenlucht en de nabijheid van de dieren. Daarom vindt de yoga plaats buiten tussen de weiden van de paarden en ezels. Zij staan apart om de veiligheid te waarborgen. Bij slecht weer gaat de yoga door in de tent op de weide, zo behouden we het buitengevoel en het contact met de natuur.

Wanneer?
- Yoga voor volwassenen: (telkens per reeks van 3 sessies)
Reeks 1: dinsdag 2, 9 en 16 juli van 19u30 tot 20u30
Reeks 2: dinsdag 6, 13 en 20 augustus van 19u30 tot 20u30
Prijs: 40 euro per reeks van 3 lessen.

Info en inschrijven:
zinvolbuiten@telenet.be
www.zinvolbuiten.be
0486 40 40 82

Bron: UiTinVlaanderen.be