Week van de Opvoeding - ouderuitdagingen

Tijdens de week van 16 tot 23 mei 2019 wordt er in Vlaanderen en Brussel de Week van de Opvoeding georganiseerd. Dit jaar is het thema “Opvoeden, dat doen we samen!”. Met dit thema wordt duidelijk gemaakt dat opvoeden een taak is van ons allemaal, dat opvoeden vele verschillende levensdomeinen bevat. Om de kinderen te stimuleren zullen er tijdens deze week allerlei activiteiten plaatsvinden in ...

Waar
Rijkevorsel
Rijkevorsel , 2310 Rijkevorsel
Wanneer
Dit evenement is voorbij
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
kinderclub@rijkevorsel.be
telefoon: 03 340 00 56

Tijdens de week van 16 tot 23 mei 2019 wordt er in Vlaanderen en Brussel de Week van de Opvoeding georganiseerd. Dit jaar is het thema “Opvoeden, dat doen we samen!”. Met dit thema wordt duidelijk gemaakt dat opvoeden een taak is van ons allemaal, dat opvoeden vele verschillende levensdomeinen bevat.
Om de kinderen te stimuleren zullen er tijdens deze week allerlei activiteiten plaatsvinden in de Kinderclub. Als ouder kan je ook meedoen. Het gemeentebestuur daagt jullie allemaal uit om gedurende deze week allerlei ontspannende activiteiten te doen met je kind(eren)! Doe je mee, dan maak je kans op een prachtige hangmat zodat je nadien nog veel kan ontspannen
met je kind(eren)!

Wat moet je doen? Ga elke dag van de week onze uitdaging aan, neem er een foto van en plaats het op Facebook of Instagram met de hashtag #wvdoRijkevorsel EN bezorg de foto aan ons via kinderclub@rijkevorsel.be of via de Facebook Messenger van ‘Jeugddienst & Kinderclub Rijkevorsel’. Heb je geen Facebook of Instagram? Dan mag je ons ook gewoon je foto doormailen. Onze uitdagingen kun je terugvinden op de gemeentelijke website. Er wordt ook elke dag een herinnering gestuurd via de Facebookpagina van de jeugddienst.
!!! De voorbeelden van onze ouderuitdagingen zijn louter ter illustratie. Natuurlijk mogen jullie ook je creativiteit bovenhalen en de uitdaging zelf invullen!

Jullie doen toch ook mee?!

Bron: UiTinVlaanderen.be