Try-out ’25 jaar De Mens’ (uitverkocht)

25 jaar De Mens, het is niet niks, maar ook niet alles. Want De Mens mag dit jaar dan wel een kwarteeuw oud zijn, de groep blijft vitaal en gretig, met veel nieuw werk en massa’s energie, op het podium en daarbuiten. Anders gezegd: de lauweren, die zijn er, maar daarom moet er niet op gerust worden. Het jubileumjaar toont zich rijkgevuld, met veel festival-optredens en de release van maar ...

Waar
De Singer
Bavelstraat 35, 2310 Rijkevorsel
Wanneer
Dit evenement is voorbij
Organisatie
Prijs
€ 17,0 Basistarief: 17,00 €; voorverkoop: 17,00 €; inkomprijs: 19,00 €; voorverkoop studenten: 12,00 €; inkomprijs studenten: 14,00 €

25 jaar De Mens, het is niet niks, maar ook niet alles. Want De Mens mag dit jaar dan wel een kwarteeuw oud zijn, de groep blijft vitaal en gretig, met veel nieuw werk en massa’s energie, op het podium en daarbuiten.
Anders gezegd: de lauweren, die zijn er, maar daarom moet er niet op gerust worden. Het jubileumjaar toont zich rijkgevuld, met veel festival-optredens en de release van maar liefst twee nieuwe albums. In de lente was er de live-registratie ‘De Mens Live & Akoestisch In De Club’, overal goed onthaald en in Humo zelfs met vier sterren bedacht. In het najaar verschijnt ‘24’, een album vol nieuw werk, opgenomen en gemixt op, jawel, 24 uur tijd. Alleen een springlevende, niet om zilveren bruiloften malende rockgroep kan dit waarmaken.
25 jaar De Mens: Frank Vander linden, Michel De Coster, Dirk Jans en David Poltrock zullen minstens 25 songs spelen, uit alle jaargangen van het rijke repertoire (alles tussen ‘Dit is mijn huis’ en ‘Irene’ enerzijds en ‘Angst’ en ‘Nooit genoeg’ anderzijds). Met een aantal verrassingen, tonnen energie en de kans om oude en nieuwe fans te laten meezingen en meefeesten. Een niet te missen try-out, want na de jubileumshow in Het Depot op 24 november gaat De Mens een paar jaar van de podia wegblijven om over het vervolg na te denken. Want 25 jaar trouwe klanten, die moet je blijven verdienen.
Opgelet: er komt geen tournee voor het 25 jaar bestaan van De Mens. Dit optreden is slechts één van de twee try-outs n.a.v. de jubileumshow van De Mens in Het Depot.
(staand optreden)

Bron: UiTinVlaanderen.be