Piet Van den Heuvel & Band

Piet Van den Heuvel was medeoprichter van de groep Scooter die met het nummer 'You' een regelrechte Belpop-klassieker neerpende. Daarna schreef en werkte hij als singer-songwriter live en in de studio voor diverse gerenommeerde Belgische bands: o.a. The Scabs, De Kreuners, Blue Blot, De Dolfijntjes (Wim Opbrouck), Clouseau, Yasmine, Bart Peeters en De Ideale Mannen. Hij schreef ook mee aan de ...

Waar
de Singer
Bavelstraat 35, 2310 Rijkevorsel
Wanneer
Dit evenement is voorbij
Organisatie
Prijs
€ 14,0 Basistarief: 14,00 €; voorverkoop: 14,00 €; inkomprijst: 16,00 €; voorverkoop studenten: 10,00 €; inkomprijs studenten: 12,00 €
Thema
Pop en rock

Piet Van den Heuvel was medeoprichter van de groep Scooter die met het nummer 'You' een regelrechte Belpop-klassieker neerpende.

Daarna schreef en werkte hij als singer-songwriter live en in de studio voor diverse gerenommeerde Belgische bands: o.a. The Scabs, De Kreuners, Blue Blot, De Dolfijntjes (Wim Opbrouck), Clouseau, Yasmine, Bart Peeters en De Ideale Mannen. Hij schreef ook mee aan de muziek van diverse tv-reeksen waaronder Flikken en Windkracht 10.

De Piet Van den Heuvel Band werd opgericht in 2007. De concerten werden voorafgegaan door de release van Piet's solo cd 'Meanwhile at the Moonparlor' die door Wouter Mattelin van Radio 1 werd uitgeroepen tot album van het jaar. De band brengt naast Piet's originele nummers ook raak gekozen covers in een doorleefde Americana-outfit.

We hebben Piet al meerdere keren in de Singer mogen ontvangen als begeleider van vele artiesten. Deze keer zetten we hem op het voorplan en wordt Piet op zijn beurt omringd door stuk voor stuk geweldige muzikanten. Wedden dat dit een prachtige avond wordt?

Bron: UiTinVlaanderen.be