Nacht, moeder

‘Nacht, moeder’ vertelt het verhaal van Jessie die koudweg aan haar moeder meedeelt dat ze het leven niet meer de moeite waard vindt en zegt dat ze er die avond een eind aan wil maken. Wat volgt is een emotionele strijd tussen beiden. Een discussie waarbij beider verleden wordt ontrafeld tot op het bot. De moeder haalt alles uit de kast om haar dochter deze wanhoopsdaad niet te laten ...

Waar
Zaal 't Centrum
Dorp 21, 2310 Rijkevorsel
Wanneer
Dit evenement is voorbij
Prijs
€ 15,0 Basistarief: 15,00 €
Reservatie
debrug.rijkevorsel@telenet.be
telefoon: 0486 83 08 78

‘Nacht, moeder’ vertelt het verhaal van Jessie die koudweg aan haar moeder meedeelt dat ze het leven niet meer de moeite waard vindt en zegt dat ze er die avond een eind aan wil maken. Wat volgt is een emotionele strijd tussen beiden. Een discussie waarbij beider verleden wordt ontrafeld tot op het bot. De moeder haalt alles uit de kast om haar dochter deze wanhoopsdaad niet te laten uitvoeren.
Buiten het spannende verloop is het stuk ook volks en af en toe humoristisch, wat de ervaring voor de toeschouwer draaglijk en vooral menselijk maakt.
Met ‘Night, Mother’ oogstte de Amerikaanse schrijfster Marsha Norma een groot aantal prijzen, waaronder de prestigieuze Pulitzer Prize.

Bron: UiTinVlaanderen.be