Lichttocht 2019

Het lokaal bestuur van Rijkevorsel organiseert in samenwerking met Toerisme Rijkevorsel opnieuw de welgekende Lichttocht doorheen de straten van Rijkevorsel. Dit jaar vertrekken we vanop het molenterrein aan de Looiweg. Aansluitend op de workshop ‘Halloweenknutselen’ voor de kinderen wordt er in groep vertrokken. We passeren langs wijken, trage wegen, donkere steegjes, … De vraag aan alle ...

Waar
Molenterrein
Looiweg , 2310 Rijkevorsel
Wanneer
Dit evenement is voorbij
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
jeugddienst@rijkevorsel.be
telefoon: 03 340 00 55

Het lokaal bestuur van Rijkevorsel organiseert in samenwerking met Toerisme Rijkevorsel opnieuw de welgekende Lichttocht doorheen de straten van Rijkevorsel.
Dit jaar vertrekken we vanop het molenterrein aan de Looiweg. Aansluitend op de workshop ‘Halloweenknutselen’ voor de kinderen wordt er in groep vertrokken. We passeren langs wijken, trage wegen, donkere steegjes, … De vraag aan alle deelnemers is om zelf lantaarntjes, pillichten, fakkels e.d. te voorzien die ons verlichten tijdens onze avondwandeling. Halfweg de wandeling en nadien kan iedereen genieten van een lekker drankje of een tasje pompoensoep.
Iedereen op post dus voor deze herfstwandeling. Breng je mama, papa, oma, opa, tante, nonkel, nichtjes, neefjes… mee naar deze spannende wandeling. Gelieve een ‘lichtje’, stevige schoenen, voldoende warme en eventueel regenbestendige kledij te voorzien.
Woon je langs het traject? Hang in je voortuin of voor je raam wat sfeerverlichting.

Bron: UiTinVlaanderen.be