Inzamelactie pesticiden

Op zaterdag 21 april organiseren de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM), IOK Afvalbeheer en de gemeente Rijkevorsel een inzamelactie pesticiden op het recyclagepark. Als je die dag je (restjes) pesticiden naar het recyclagepark brengt, krijg je in ruil een voegenborstel van de VMM. (zolang de voorraad strekt) Wil je weten hoe de voegenborstel werkt? Of hoe je je tuin en je oprit pesticidevrij kan ...

Waar
Recyclagepark De Meiren
Ambachtsweg 14, 2310 Rijkevorsel
Wanneer
Dit evenement is voorbij
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €

Op zaterdag 21 april organiseren de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM), IOK Afvalbeheer en de gemeente Rijkevorsel een inzamelactie pesticiden op het recyclagepark. Als je die dag je (restjes) pesticiden naar het recyclagepark brengt, krijg je in ruil een voegenborstel van de VMM. (zolang de voorraad strekt)

Wil je weten hoe de voegenborstel werkt? Of hoe je je tuin en je oprit pesticidevrij kan onderhouden? Kom dan op 21 april naar het recyclagepark van Beerse of Meerhout waar medewerkers van Velt je graag meer informatie geven.
Pesticiden zijn heel ongezond, dat moeten we je niet meer vertellen. Maar ook de bijen en het grondwater bewijs je er een heel slechte dienst mee. Daarom: maak er voor eens en altijd komaf mee! Breng je laatste restjes binnen en ga vanaf nu je tuin, terras of oprit te lijf met gezonde en goedwerkende alternatieven! Je kunt ze alvast bekijken op www.vmm.be/mijn-gifvrije-tuin.

Bron: UiTinVlaanderen.be