Inschrijfmomenten tablet- en computerlessen digidak Rijkevorsel Centrum

Digidak staat garant voor cursussen in een prettige en ontspannen sfeer, waarbij ze per cursus niet meer dan vijf cursisten ontvangen. Heb je nog nooit met een computer of tablet gewerkt en wil je het toch graag leren? Wil je meer weten over internet, Facebook, Cloud, fotobewerking, werken met smartphone of IPhone? Dit en nog veel meer ontdek je tijdens de verschillende cursussen die door ...

Waar
Klooster
Molenstraat 5, 2310 Rijkevorsel
Wanneer
Dit evenement is voorbij
Contact
telefoon: 014 71 11 03

Digidak staat garant voor cursussen in een prettige en ontspannen sfeer, waarbij ze per cursus niet meer dan vijf cursisten ontvangen. Heb je nog nooit met een computer of tablet gewerkt en wil je het toch graag leren? Wil je meer weten over internet, Facebook, Cloud, fotobewerking, werken met smartphone of IPhone? Dit en nog veel meer ontdek je tijdens de verschillende cursussen die door digidak in Beerse worden georganiseerd.

De meeste van onze initiaties bestaan uit 3 lessen van telkens 3 uurtjes. De lessen zijn gratis. Je betaalt bij de inschrijving een waarborg van 5 € die je terugkrijgt als je de lessen gevolgd hebt. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Dit kan tijdens de inschrijfmomenten of na de inschrijfmomenten tijdens de vrije inloop op de locatie waar de initiatie doorgaat, zolang er vrije plaatsen zijn.

Een overzicht van de locaties, vrije inloop en onze cursussen: vindt je op www.digidak.be

Bron: UiTinVlaanderen.be