Infoavond Cambio autodelen

Vanaf maandag 16 september kun je ook in Rijkevorsel een cambio-deelauto uitlenen. Cambio is een eenvoudig autodeelsysteem waarbij op vaste standplaatsen auto’s ter beschikking staan die je na reservatie en tegen een vergoeding vrij kan gebruiken. Ideaal voor mensen die niet zo vaak een wagen nodig hebben. We starten in Rijkevorsel met twee deelwagens op parking Zuid (op het dorpsplein). Heb ...

Waar
Raadzaal gemeentehuis
Molenstraat 5, 2310 Rijkevorsel
Wanneer
Dit evenement is voorbij
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
duurzaamheid@rijkevorsel.be
telefoon: 03 340 00 00

Vanaf maandag 16 september kun je ook in Rijkevorsel een cambio-deelauto uitlenen. Cambio is een eenvoudig autodeelsysteem waarbij op vaste standplaatsen auto’s ter beschikking staan die je na reservatie en tegen een vergoeding vrij kan gebruiken. Ideaal voor mensen die niet zo vaak een wagen nodig hebben. We starten in Rijkevorsel met twee deelwagens op parking Zuid (op het dorpsplein).

Heb je interesse om in het autodeelsysteem te stappen? Kom dan zeker naar de gratis en vrijblijvende infoavond op dinsdag 17 september om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis (Molenstraat 5), waar men Cambio van naaldje tot draadje uitlegt en waar je met je vragen terecht kunt.

Bron: UiTinVlaanderen.be