Iedereen digitaal met Digidak! Ontbijt

Alle verenigingen en organisaties in Rijkevorsel zijn welkom op het “Iedereen digitaal met Digidak! Ontbijt” op woensdag 9 oktober van 9.00 tot 10.00 uur in het Klooster. Bij het ontbijt maakt u kennis met de werking van Digidak. We gaan met elkaar van gedachten wisselen over wat Digidak kan betekenen voor uw vereniging en uw leden v.b.: • ledenlijsten opmaken in Excel • foto’s doorsturen per ...

Waar
Klooster
Molenstraat 5, 2310 Rijkevorsel
Wanneer
Dit evenement is voorbij
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
rijkevorsel@digidak.be
telefoon: 014 71 11 03
Thema
Computer en techniek

Alle verenigingen en organisaties in Rijkevorsel zijn welkom op het “Iedereen digitaal met Digidak! Ontbijt” op woensdag 9 oktober van 9.00 tot 10.00 uur in het Klooster.

Bij het ontbijt maakt u kennis met de werking van Digidak. We gaan met elkaar van gedachten wisselen over wat Digidak kan betekenen voor uw vereniging en uw leden v.b.:
• ledenlijsten opmaken in Excel
• foto’s doorsturen per mail
• veilig surfen op het internet
• verschillende vormen van cybercriminaliteit herkennen
• werken met smartphone en gebruik van handige apps
en ook wat kan uw vereniging voor Digidak betekenen ...

U kunt meedenken over deze onderwerpen. Aan het eind bundelen we de resultaten en kunt u mee de voorstellen bespreken om mogelijk tot een samenwerking te komen.

Uw inbreng kan alleen maar verrijkend zijn: het is niet alleen leuk om te doen, het brengt u en ons op ideeën. Voor meer informatie rijkevorsel@digidak.be, 014 71 11 03.

Om praktische redenen vragen wij u om in te schrijven:
ofwel telefonisch 014 71 11 03 ofwel via e-mail rijkevorsel@digidak.be
Graag een antwoord voor 1 oktober 2019.

Bron: UiTinVlaanderen.be