IBE try-out

--> start vvk op woensdag 11/9 om 20 uur --> max. 4 tickets per persoon --> duur concert: 45 à 60 minuten Singer-songwriter IBE raast als een wervelwind door het muziekland. Hij wint op zijn vijftiende een Ed Sheeran-coverwedstrijd op Studio Brussel en op zijn zeventiende kroont hij zich tot winnaar van The Voice Van Vlaanderen. Zijn eerste single Table Of Fools wordt opgenomen in de playlists ...

Waar
de Singer
Bavelstraat 35, 2310 Rijkevorsel
Wanneer
23/10 om 20:30
Organisatie
Prijs
€ 16,0 Basistarief: 16,00 €
Thema
Pop en rock

--> start vvk op woensdag 11/9 om 20 uur
--> max. 4 tickets per persoon
--> duur concert: 45 à 60 minuten

Singer-songwriter IBE raast als een wervelwind door het muziekland. Hij wint op zijn vijftiende een Ed Sheeran-coverwedstrijd op Studio Brussel en op zijn zeventiende kroont hij zich tot winnaar van The Voice Van Vlaanderen. Zijn eerste single Table Of Fools wordt opgenomen in de playlists van zowat alle Vlaamse radiozenders en overschrijdt op enkele weken de kaap van 1 miljoen streams op Spotify.

Ook live weet hij zijn mannetje te staan. Zo wordt hij met lof overladen voor zijn optreden op Rock Werchter. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat zijn twee AB Club-shows op 28 oktober in een mum van tijd uitverkocht waren. Op 23 oktober test IBE zijn materiaal uit met een exclusieve try-out in de Singer!

Bron: UiTinVlaanderen.be