Algemene vergadering cultuurraad

De vergadering van de cultuurraad is een openbaar gebeuren. Iedereen is welkom, maar de toevallige bezoeker heeft geen stemrecht noch spreekrecht. De eerstvolgende algemene vergadering van de cultuurraad vindt plaats op woensdag 4 december om 20 uur in zaal Forsela op de eerste verdieping boven de Leo Pleysierbibliotheek. De cultuurraad is een gemeentelijk adviesorgaan dat het cultuurbeleid ...

Waar
Zaal Forsela - Leo Pleysierbibliotheek
Hoogstraatsesteenweg 19, 2310 Rijkevorsel
Wanneer
Dit evenement is voorbij
Organisatie
Cultuurraad Rijkevorsel
Prijs
gratis
Contact
cultuurdienst@rijkevorsel.be
telefoon: 03 340 00 52
Thema
Politiek en maatschappij

De vergadering van de cultuurraad is een openbaar gebeuren. Iedereen is welkom, maar de toevallige bezoeker heeft geen stemrecht noch spreekrecht. De eerstvolgende algemene vergadering van de cultuurraad vindt plaats op woensdag 4 december om 20 uur in zaal Forsela op de eerste verdieping boven de Leo Pleysierbibliotheek.

De cultuurraad is een gemeentelijk adviesorgaan dat het cultuurbeleid bespreekt en hierover advies geeft aan het college van burgemeester en schepenen. Het college vraagt vaak advies aan de cultuurraad, maar de cultuurraad is ook vrij om zelf een advies te formuleren. De cultuurraad bestaat uit een algemene vergadering en een dagelijks bestuur. De algemene vergadering komt minstens eenmaal per jaar samen en het dagelijks bestuur bijna maandelijks. Het dagelijks bestuur bereidt de algemene vergadering voor.

Bron: UiTinVlaanderen.be